Administratiekantoor Paperwhite -
Over mij
 
Marike Achtereekte heel blij omdat ze geslaagd is voor haar examens van de opleiding CB-Belastingconsulent.Ik ben Marike Achtereekte en ben in 2000 een eigen administratiekantoor begonnen.
 
Na mijn MEAO-BA opleiding in Deventer, heb ik nog diverse opleidingen gevolgd en diploma's gehaald. Zoals MBA, Praktijkdiploma Salarisadministratie.
 
Vele seminars heb ik gevolgd over pensioenen en sociale verzekeringen.
 
Ondertussen ben ik CB belastingconsulent. Deze opleiding heb ik gevolgd bij Register Belastingadviseurs. Elk jaar volg ik talloze cursussen om bij te leren en mijn kennis up-to-date te houden.
 
Ik heb een aantal jaren voor verschillende bedrijven gewerkt. Daar deed ik ervaring op in alle aspecten van de salarisadministratie, leaseautoadministratie, crediteurenadministratie en debiteurenbewaking. Ook was ik hoofd administratie en deed de hele administratie voor het gehele bedrijf.
 
Toen ik kinderen kreeg ben ik voor mezelf begonnen.
 
Ik werk met Exact en doe tevens de benodigde belastingaangifte's.
 
Nu werk ik vooral voor zzp'ers en webshops. Hoe fijn is het om zelf je zaken te doen waar je goed in bent, je webshop te runnen en de administratie aan een ander over te laten. Die ander zal ik graag zijn. Want administratie's doen en belastingen, is mijn vak. En ik vind dat wèl leuk. En of je nou alle bonnen in een tas doet, of netjes in een ordner, ik vind alles prima. Wel graag jaar bij jaar ;-)
 
Dit is de bloem waaraan het administratiekantoor zijn naam te danken heeft. De Paperwhite. Zij is familie van de narcis.O, en hoe ik aan de naam Paperwhite kom? Ik houd erg van bloemen. Deze bloem gaf mijn man cadeau als relatiegeschenk als hij via via een nieuwe klant kreeg. Ik vind het een prachtig bloemetje en die heet Paperwhite. Als je de naam een beetje naar het Nederlands haalt, wit papier, vond ik het wel kunnen voor een administratiekantoor. Daarbij wilde ik graag een mooi logo, om het imago van suffe boekhouder wat op te fleuren.
 
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint
Algemene voorwaarden MapQuest Kaarten/routebeschrijvingen dienen alleen ter informatie. Alle risico is voor de gebruiker. MapQuest, Vistaprint en hun leveranciers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, kwaliteit van de wegen, snelheid of gebruikersvriendelijkheid.